Ik ben Saskia Gaddum, moeder van 2 zoons en ik heb vanaf 1996 op verschillende luchthavens in Nederland gewerkt in verschillende functies; van grondstewardess tot gastvrouw van de KLM Businessclass lounges, waar hospitality erg belangrijk is.

Ik ben Ronald van der Kruis, vader van 1 zoon en ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening en logistiek.

Wij beiden hebben meerdere jaren gewerkt op Schiphol o.a. als VIP begeleider waarbij de werkzaamheden bestonden uit het ontvangen van de VIP’s, zorgen dat alles wordt geregeld voor de vlucht en zij relaxt kunnen wachten in de VIP lounges tot het moment dat ze naar het vliegtuig werden gebracht met een luxe auto. Ook hebben wij gewerkt als begeleider van passagiers die hulpbehoevend zijn, zoals rolstoelpassagiers, ouderen die alleen reizen en kinderen die zonder hun ouders naar familie in het buitenland reisden.

Tijdens ons werk op Schiphol hebben wij gezien waar aan het voornamelijk aan ontbreekt bij alleenreizende kinderen en dat is: persoonlijke begeleiding. Kinderen zijn het kostbaarste bezit dat weten wij zelf als geen ander. Dat is waarom wij TravelAsVIP zijn begonnen.

Wilt uw kind naar familie of vrienden in het buitenland? Heeft u zelf geen tijd om mee te gaan of om naar de luchthaven te komen? TravelAsVIP-Kids begeleidt uw kind(eren) als een VIP, van thuis naar overal ter wereld! Wij ontzorgen u. Van het boeken van de reis tot en met het eten en drinken onderweg. Wij zorgen ervoor dat uw kostbaarste bezit veilig en vertrouwd aankomt op de plaats van bestemming.

 Saskia en Ronald
Saskia en Ronald