Wij begeleiden uw kostbaarste bezit persoonlijk van thuis naar overal ter wereld

Gaat uw kind naar familie of vrienden in het buitenland? Heeft u zelf geen tijd om mee te gaan of om naar de luchthaven te komen? TravelAsVIP-Kids begeleidt uw kind(eren) als een VIP, van thuis naar overal ter wereld! Wij ontzorgen u. Van het boeken van de reis tot en met het eten en drinken onderweg. Wij zorgen ervoor dat uw kostbaarste bezit veilig en vertrouwd aankomt op de plaats van bestemming.

Uw kind is onze VIP op reis

Hoe gaan wij te werk ?

U vult het contact formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.
Samen vullen wij een intake formulier in om een reisplan en een passende offerte op te maken.
Binnen 5 werkdagen nemen wij contact op om alles door te nemen.
Als u akkoord bent gaan wij direct alle documenten in orde te maken en de reis definitief boeken.
Alle voorbereidingen worden door ons getroffen, het afspreken wanneer wij uw kind komen ophalen, de vliegreis met eventueel hotel overnachting, transfer naar de eindbestemming. Onderweg kunt u te allen tijde via WhatsApp of facetime contact met uw kind(eren) opnemen.

Wat zijn de voordelen voor uw kind en ook voor u?

  • Van deur tot deur persoonlijke begeleiding, ook bij calamiteiten of veranderingen in het reisschema zijn wij er en regelen alles.
  • U hoeft niet uw kostbare tijd op Schiphol door te brengen om te wachten tot dat het toestel is opgestegen.
  • U weet zeker dat uw kind bij de eindbestemming aankomt.
  • Professionele begeleiding.
  • U hoeft geen tijd te besteden aan het boeken van de reis.
  • Op elk gewenst moment kunt u zien waar uw kind is en kunt u contact opnemen met ons en of uw kind.
  • U krijgt vooraf het reisschema van ons en u krijgt bij elk afgesproken punt een bericht van ons.

Wat zijn de kosten?

Wij berekenen één totaal prijs, dat is inclusief vliegtickets (heen- en terug reis), transfers van en naar de luchthaven(s), eventuele overnachtingen, eten en drinken en onze persoonlijke begeleiding.

Vul het contactformulier aan de rechterkant in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Óf u stuurt een mail naar kids@travelasvip.nl. Als u ons graag wilt horen kunt u ons natuurlijk ook bellen: 085 – 76 035 33. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zondag van 09:00 tot 19:00 uur Wij staan u graag te woord!

Een boeking via TravelAsVIP-Kids valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. TravelAsVIP-Kids beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.