Rome

Vertrek op: 26-09-2022 Retour op: 30-09-2022
Vanaf: € 550,– p.p.

Wie gek is op oudheden en cultuur kiest voor een stedentrip in Rome. Deze stad was het centrum van het Romeinse Rijk en dat is vandaag de dag nog steeds goed te zien aan het Colosseum, Forum Romanum en het Pantheon. Maar naast fascinerende kunstmusea en historische gebouwen biedt Rome nog veel meer: van de schilderachtige wijk Trastevere tot het strand waar alle Romeinen ’s zomers naartoe gaan: Sperlonga.

Rome is prima te voet te doen en kan je in 4 dagen alle bezienswaardigheden van Rome zien. Het Colosseum, Het forum Romanum, Piazza del Campidoglio, Piazza Venezia, Piazza Navone, het Panteon, de Trevi fontein, Spaanse trappen, de tuinen van Villa Borghese en natuurlijk een bezoek aan het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel, St. Pietersplein en Sant’Angelo brug mag niet ontbreken.

In het land van Pasta, Pizza en wijn kan je heerlijk eten aan de Piazza’s in de Osteria’s, Ristoranti en Trattorie. Deze perfecte mix, Romeinse oudheid en heerlijke Italiaanse keuken maken een perfecte City trip.

Deze City Trip is inclusief transfer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt.

Hotel Pace Helvezia

Offerte aanvragen