Parijs

Vertrek op: 23-09-2022 Retour op: 26-09-2022
Prijs vanaf: € 250,– p.p.

Parijs, de stad van de liefde en van de Eifeltoren. De Eiffeltoren is misschien wel de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheid in Parijs en hij is dan ook te vinden op elke ansichtkaart en souvenir. Dat is ook niet zo gek, want deze toren is een mooi bouwwerk dat je zeker gezien moet hebben. Daarnaast is een bezoek aan het Louvre, met een uiteenlopende collectie aan kunst en antiquiteiten, De Notre Dame, de Arc de Triomphe en de Sacré Cœur een must. Overdag lekker slenteren door de straten van Parijs genieten van een lekker belegde baquette of croissant.

In de avond een romantische rondvaart over de Seine of bezoek de wijk Montparnasse met vele uitgaansgelegenheden of Montmartre waar de bekende nachtclub Molin Rouge staat. Laat de liefde binnen en boek deze City trip.

Deze City Trip is inclusief vervoer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt. Wilt u liever met de Thalys naar Parijs ? Dat kan bij ons ook, met de Thalys naar Parijs en verzorgen wij ook de transfer van en naar het treinstation in Nederland en in Parijs.

 Paris Neuilly Hotel

Offerte aanvragen