New York

Vertrek op: 15-09-2022 Retour op: 20-09-2022
Prijs vanaf : € 1.550,– p.p.

New York New York, vaak bezongen en een wereld stad puur sang.

Een leuke en gezonde manier om New York te ontdekken is natuurlijk per fiets. Dat hoef je niet alleen te doen, maar lekker in een groepje met een ervaren gids. Afhankelijk van welke fietstour je door New York boekt je de hoogtepunten van Manhattan, Brooklyn en/of Central Park te zien, een aanrader !!

Het is trouwens zo goed als onmogelijk om alle bezienswaardigheden te gaan bezoeken tijdens een kort bezoek aan New York. Bedenk daarom van tevoren goed wat je allemaal wel en niet wil zien. Wil je een aantal van de bekendste bezienswaardigheden gaan bekijken, zoals het Ground Zero, Empire State Building, de Circle Line en het Rockefeller Center, dan doe je er verstandig aan om een ‘City pass’ te nemen, aangezien voor een groot aantal van deze bezienswaardigheden een entree gevraagd wordt.

New York is het Walhalla voor iedere shopaholic. In New York kun je namelijk dagen aan een stuk door winkelen zonder dat je twee keer in dezelfde winkel terechtkomt. De populairste straat om te winkelen in Fifth Avenue, maar om hier te kunnen winkelen zul je ook moeten beschikken over een dikke portemonnee. Winkelketens als Tiffany & Co, Versace, Cartier, Prada, Louis Vuitton en Gucci kom je er tegen. Heb je wat minder geld uit te geven, dan kun je beter uitwijken naar wijken als de Upper East Side en SoHo.

Wat leuk is aan New York is dat je verdeeld over Manhattan verschillende etnische wijken hebt waar je veel restaurants tegenkomt uit een bepaalde cultuur of uit een specifiek land. Chinatown en Little Italy zijn hiervan de beste voorbeelden. In New York is werkelijk elke bestaande keuken ter wereld vertegenwoordigd. Van Thais tot Libanees en van Vlaams tot Ethiopisch; je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het er tegen. Maar naast de hamburgers, french fries en hotdogs is zijn de New York Cheese Cake en de New York Pizza typisch etenswaren voor New York.

Om alles te kunnen zien kan je met een City trip niet volstaan maar om de sfeer te proeven moet je deze Metropool een keer hebben bezocht en dat kan met deze City trip. Vul het aanvraag formulier in en wij zorgen dat je kan zeggen ik ben in New York geweest !!

Deze City Trip is inclusief transfer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt.

Offerte aanvragen