Madrid

Vertrek op: 29-08-2022 Retour op: 02-09-2022
Prijs vanaf : € 495,– p.p.

Madrid bruist op alle fronten: met een Gouden Driehoek aan kunstmusea, indrukwekkende pleinen zoals Puerta del Sol, Plaza Mayor en de reusachtige vlooienmarkt El Rastro. Bewonder de meesterwerken van Goya en Velásquez in het Prado-museum, maak een romantisch roeitochtje door stadspark El Retiro of strijk neer op een terras voor Spaanse tapas met een karaf ijskoude sangria. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden een heerlijke bestemming voor een stedentrip. ‘Bienvenida en Madrid’

Bezoek het Plaza Mayor een plein van 120 meter lang en 90 meter breed met zomerconcerten, straatartiesten, gezellige terrassen en onder de bogen die het plein omringen. Bezoek een Flamingo show, het koninklijk Paleis, het Museo Nacional del Prado, Picasso’s meesterwerk Museo Reina Sofia, het mooie stadspark El Retiro en wie van shoppen en souveniers houdt vergeet dan niet de Gran Vía, van leuke kleine boetiekjes van lokale ontwerpers tot de bekende modehuizen en elke zondag tussen 09:00 en 15:00 is El Rastro in de wijk La Latina, een reusachtige vlooienmarkt met ruim 3500 kraampjes.

Kortom een leuke City trip waar je naar toe moet !!

Deze City Trip is inclusief transfer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt.

Hotel Riu Plaza España

Offerte aanvragen