Nottinghill Carnaval

Vertrek op: 26-08-2023 Retour op: 29-08-2023

Prijs € 479,– p.p. inclusief;

vervoer per luxe touringcar, veerboot Calais – Dover en 3 nachten logies ontbijt in het Hotel Royal National.

Nottinghill is een kleurrijk stukje Londen waar elk jaar het Nottinghill Carnival wordt georganiseerd. Het is één van de grootste straatfestivals ter wereld, 2 dagen groot feest, vol gezelligheid en genoeg te eten en te drinken. De straten zijn gevuld met kleurrijke parades, exotische dansers, straat artiesten en veel muziek. De mix van culturen komt hier goed naar voren waarbij de Caribische gemeenschap een hoofdrol speelt. Wandel lekker tussen de kraampjes van de Portobello road market die door een groot deel van Nottinghill loopt, vol prachtig gekleurde huizen in Caraïbische stijl. 

Op 26-08 wordt je opgehaald bij station Den Haag centraal waar vandaan je met een touringcar via de veerpont Calais – Dover naar Londen wordt gebracht. Je verblijft 3 nachten in het Hotel Royal National op basis van logies en ontbijt. Op zondag en op maandag wordt je met de bus ‘s morgens naar Nottinghill gebracht en in de avond wordt je weer op het afgesproken tijd naar het hotel gebracht. Dinsdag is de terug reis via Dover – Calais en wordt je weer afgezet bij station Den Haag Centraal.

Mis deze onvergetelijke trip niet naar één van de grootste en gezelligste straatfestivals ter wereld, vul je gegevens in en reserveer snel !!

 Hotel Royal National en Nottinghill Carnival

Reservering maken