Berlijn

Vertrek op: 01-09-2022 Retour op: 04-09-2022
Vanaf:  € 450,– p.p.

Een stedentrip naar de Duitse hoofdstad Berlijn is er eentje voor op je bucketlist. Er zijn weinig steden zo veelzijdig als Berlijn. Kom je om te shoppen tijdens je stedentrip, dan zit je hier echt helemaal goed. Berlijn is een walhalla voor shoppers. De leukste plek die je in ieder geval niet mag missen is Bikini Berlin, een verzameling van hippe pop-up stores, grote winkels, cafés en restaurants. Je kunt er daarnaast tentoonstellingen en een groen dakterras van waaruit je uitkijkt over de dierentuin van Berlijn.

Historie opsnuiven ? Neem een kijkje bij Checkpoint Charlie: toen de Berlijnse Muur nog stond was dit de enige controlepost waar buitenlanders Oost-Berlijn konden binnentreden. Ga zeker ook langs bij de Brandenburger Tor en het Reichstag gebouw

Een van de dingen die Berlijn zo uniek maakt is dat het een van de groenste steden van Europa is. Maar liefst 22 procent van de stad bestaat uit natuur en parken. Dit zijn de aanraders: Lustgarten, de Botanischer Garten of Tiergarten.

Wat je absoluut niet mag missen is Markthalle IX – ook wel Markthalle Neun genoemd. Een bruisende plek vol historische details waar je boodschappen kunt doen, maar ook kunt genieten van koffie, wijn en delicatessen. Dat Berlijn meer te beiden heeft dan currywurst en döner wordt hier bewezen. Op sommige plaatsen kun je even lekker gaan zitten. Leuk zijn ook de themamarkten: op donderdag is het Street Food Thursday en elke derde zondag van de maand is het Breakfast Market.

Vinkje op je bucketlist ?? vraag de offerte aan.

Deze City Trip is inclusief transfer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt.

Offerte aanvragen