Shoppen in de meest exclusieve winkelstraten? Ultiem genieten in een luxe wellness resort?

Helemaal los gaan op een exclusief dance feest? of een reis helemaal op maat?

 Bij ons kan het allemaal, jij geeft aan wat jij wilt, wij boeken alles van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is je verheugen op je reis. JIJ bent onze VIP. Wij hebben een paar leuke, mooie luxe trips samengesteld.

De keuze is aan jou !!

Luxe City trips

Luxe Wellness trips

Luxe maatwerk reizen

Alle boekingen die gemaakt worden met Luxury trips vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl
Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan TravelAsVIP, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow www.certo-escrow.com/nl, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan TravelAsVIP. Mocht TravelAsVIP voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.