Ik ben Saskia Gaddum, moeder van 2 zoons en ik heb vanaf 1996 op verschillende luchthavens in Nederland gewerkt in verschillende functies; van grondstewardess tot gastvrouw van de KLM Businessclass lounges, waar hospitality erg belangrijk is.
Ik ben Ronald van der Kruis, vader van 1 zoon en ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening en logistiek.
Wij beiden hebben meerdere jaren gewerkt op Schiphol o.a. als VIP begeleider waarbij de werkzaamheden bestonden uit het ontvangen van de VIP’s, zorgen dat alles wordt geregeld voor de vlucht en zij relaxt kunnen wachten in de VIP loges tot het moment dat ze naar het vliegtuig werden gebracht met een luxe auto. Ook hebben wij gewerkt als begeleider van passagiers die hulpbehoevend zijn, zoals rolstoelpassagiers, ouderen die alleen reizen en kinderen die zonder hun ouders naar familie in het buitenland reisden.
Tijdens ons werk op Schiphol hebben wij gezien waar aan het voornamelijk aan ontbreekt bij alleenreizende kinderen en dat is: persoonlijke begeleiding.
Kinderen zijn het kostbaarste bezit dat weten wij zelf als geen ander. Dat is waarom wij TravelAsVIP zijn begonnen. De kinderen even een dag in de watten leggen en als een VIP behandelen en de ouders even ontzorgen.
Wilt uw kind een dagje weg, maar u heeft geen tijd of u wilt juist een dagje samen zijn zonder de kinderen ? wilt uw kind naar familie in het buitenland maar u kunt niet mee en eigenlijk kunt u uw kind ook niet wegbrengen naar het vliegveld want u heeft een belangrijke vergadering? geen probleem wij zorgen dat uw kind(eren) de dag van hun leven hebben met onze Kids Day out Service of dat wij uw kind (eren) naar familie in het buitenland brengen met onze TravelAsVIP-Kids service.
U hoeft eigenlijk niets te doen, wij regelen alles, van het boeken van de reis tot het eten en drinken onderweg. Met onze professionele en persoonlijke begeleiding wordt uw kind als een VIP behandeld, van een dagje uit in Nederland tot van thuis naar overal ter wereld.
 Saskia en Ronald
Saskia en Ronald