Milaan

Vertrek op: 16-09-2022 Retour op: 19-09-2022
Prijs vanaf: € 495,– p.p.

De perfecte combinatie van een moderne en authentieke Italiaanse stad maken van Milaan een geweldige bestemming voor liefhebbers van architectuur, cultuur, mode en design. Naast de bekende Milaan bezienswaardigheden is het ook een stad om zaken te doen, zoals in het zakendistrict Porta Nuova en beurs- en congreslocatie Fiera Milano.

Op cultureel vlak mag u de bijzondere musea, fantastisch gedecoreerde kerken en sfeervolle pleinen niet missen, terwijl uw verblijf ook nog aangevuld kan worden met unieke evenementen en activiteiten, zoals het bijwonen van een opera- of balletvoorstelling in het Teatro alla Scala. Een bezoek aan de Kathedraal van Milaan, de muurschildering van het Laatste avondmaal van ‘Da Vinci’, Castello Sforzesco, De Arco della Pace en het La Scala Theater is een must see.

In de Galleria Vittorio Emanuele II kunt u naar hartenlust overdekt winkelen. Aan het einde van de dag is een bezoek aan de wijk I Navigli echt de moeite waard. Navigli staat bekend om haar kanalen met daarnaast gezellige restaurantjes en barretjes. Het lijkt hier zowaar alsof u aan een authentieke gracht zit. In deze wijk vindt u veel kleine, ambachtelijke winkeltjes en ontwerpers en kunstenaars die via hun atelier eigen werk verkopen.

Milaan een authentieke dynamische moderne stad waar u geweest moet zijn. Boek snel uw trip via onderstaand aanvraag formulier.

Deze City Trip is inclusief transfer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel en op basis van logies en ontbijt.

Hotel Brunelleschi Milano

Offerte aanvragen