De VIP reis van een kind bij

TravelAsVIP

Mijn kleinzoon is net 1 jaar oud en dat maakt mij ook dat ik al één jaar een blije opa ben. Trots en ook wel eens angstig want waar gaan we heen met deze wereld. Het kleine ventje vrolijk lachend, geen zorgen en zo hoort het ook. Geen stress en hij heeft ook al gevlogen met zijn ouders. Laat hem lekker opgroeien en genieten. Maar wat als hij straks 6 jaar is en hij wil naar zijn opa en oma die in Italië zijn en zijn ouders geen tijd hebben. Hem alleen laten reizen ?? NEE, maar dan zit er nies anders op dan thuis te blijven? Voor hem en zijn grootouders niet leuk want ze zien elkaar al niet veel.

Dit was voor ons de reden om TravelAsVIP-Kids te beginnen. Wij hebben met eigen ogen gezien dat jonge kinderen alleen op reis gingen, met een rugzak naar opa en oma of zelfs naar papa of mama in het buitenland. Ja ook vanaf de Verenigde Staten naar Europa. Wij hebben ze ontmoet en veel van deze kinderen zeggen wel heel stoer nee ik ga alleen op reis en dat kan ik makkelijk maar diep van binnen zijn ze niet blij dat ze alleen moeten reizen.

Dat kan anders!!

Hoe kan het dan anders ?  

Wij doen dat door een persoonlijke aanpak en vooral persoonlijk aandacht, aandacht voor jou maar vooral aan je kind(eren).
Jouw kind is onze VIP!!.

Hoe pakken wij dit dat aan ?

Jij geeft bij ons aan dat je kind naar familie in het buitenland wil en jij zelf geen tijd hebt om mee te gaan. Wij maken een afspraak bij je thuis, komen kennis maken met jou en je kind,

dat kan meerdere keren zijn, en wij bespreken waar en naar wie hij /zij heen gaat. We laten je kind bellen met een video call naar de familie waar hij/zij naar toe gaat. Tot aan het moment van de reis houden we jou en je kind steeds op de hoogte over hoe lang het nog duurt voordat ze bijvoorbeeld naar opa en oma gaan. Ja wij komen nog een paar keer langs om o.a. de papieren te laten tekenen. Wij regelen alle benodigde documenten, inclusief een akkoord van beide ouders, ja ook de vliegtickets en vervoer van en naar de luchthavens.

Dan is het zo ver, met een luxe auto komen we je kind ophalen en rijden wij naar het vliegveld, met onderweg de muziek die ze leuk vinden. Op de luchthaven aangekomen gaan we samen inchecken en misschien nog even wat eten en drinken voordat we aan boord gaan. Oh ja nog even snel met papa en of mama bellen of een Whatsapp met een foto bij de deur van het vliegtuig. Tijdens de vlucht lekker een filmpje kijken en voor je het weet zijn wij er al. We stappen uit, halen de koffer op en gaan op weg naar opa en oma of andere familie. De deurbel gaat en opa en oma worden om de nek gevlogen, blij dat hun kleinkind er is.

We bellen gelijk en met papa en mama dat wij veilig zijn aangekomen. Na een kop koffie neem ik afscheid en zeg tot over 2 weken, kom je mij dan weer halen is de vraag? ja natuurlijk dan breng ik je weer terug naar papa en mama. Ik krijg een high five. Voldaan ga ik weer naar het vliegveld en na een paar uur doe ik de sleutel in het slot van mijn huis waar mijn vrouw al op mij wacht. Ik vertel hoe de reis is gegaan en wat we hebben gezien onderweg.

Dit is zoals wij jouw kind naar bijvoorbeeld opa en oma brengen want jouw kind is onze VIP op reis.

Hoe zit het met de veiligheid ?

Al onze medewerkers zijn gescreend, hebben een VOG overlegd, hebben een pedagogische achtergrond en hebben gewerkt in een kinderrijke omgeving, zoals lesgeven op een school en of kinderopvang. Mocht er wat gebeuren, wij zijn verzekerd en wij zijn aangesloten bij VZR garantie fonds en ook bij de branchevereniging VvKR.

Vertrouwen is dat wat wij willen uitstralen aan jou maar vooral aan je kind, want nogmaals jouw kind is onze VIP op reis en daar doen wij alles voor. Wij begeleiden kinderen vanaf 5 tot en met 14 jaar.
Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Stuur een mail naar kids@travelasvip.nl of wil je liever iemand spreken bel met 06 – 227 59 502 dan krijg je Saskia of Ronald aan de lijn en die vertellen je alles wat je wilt weten.

Een boeking via TravelAsVIP valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. TravelAsVIP-Kids beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.