Sziget

Vertrek: 09-14 augustus 2022
Retour op: 10-16 augustus 2022
Prijs op aanvraag

Eén eiland. Zes dagen. Zestig podia. Honderd nationaliteiten. Duizend acts. En een heel veel bezoekers. Sziget Festival in het kort  en in de volksmond ook wel: de mooiste week van het jaar!

Die ene week in augustus staat Boedapest compleet op zijn kop en wordt het Óbuda-eiland omgetoverd tot het grootste feesteiland van Europa. Behalve een line-up van de bovenste plank (kijk hier) heeft Sziget een randprogrammering waar geen einde aan lijkt te komen. Theater, circus, dans, sport, kunst, cabaret en o-zoveel-meer. Overal op het eiland is wel iets te doen, zien of beleven. En naast de grootste wereldartiesten, worden ook opkomende talenten en niche-genres als wereldmuziek, jazz en klassiek geboekt. Bovendien is Sziget hét bewijs dat festivals en citytrips perfect samengaan. Binnen no-time ben je in het stadscentrum van Boedapest om even bij te komen in een traditioneel badhuis of te proosten in een ruin bar.

Deze geweldige ervaring kunnen wij voor je boeken eventueel met hotel, als er nog kamers beschikbaar zijn in Boedapest. je kan altijd nog op de camping verblijven met je eigen tent.  Vul het aanvraag formulier in en wij zorgen dat je ervaring krijgt om nooit te vergeten !!

Offerte aanvragen