EDC Las Vegas

Van 19 t/m 21 mei 2021
Prijs op aanvraag

EDC the Electric Daisy Festival

Een echt enorm evenement dat alles wat je weet over de live elektronische dansmuziek en raves zal veranderen. Begonnen als een magazijnfeest in 1997, is het Electric Daisy Carnival uitgegroeid tot het internationaal erkende evenement dat de topposities inneemt in de must-visit-lijsten van EDM-fans over de hele wereld. De EDC heeft zijn invloed uitgebreid en heeft een brede pool van festiviteiten in de VS, Zuid-Amerika en Europa.

Drie dagen live elektronische muziek en rave, geweldige kampeerervaring, carnavalssfeer, attracties op het festivalterrein en eindeloze uren dans – dat is wat je kunt verwachten van de EDC Las Vegas 2022 wat plaatsvindt in de Las Vegas Motor Speedway.

Voel de sfeer van rave en maak van je outfit een perfecte match voor de EDM-waanzin. Zuur-neon kleuren, opzichtige kleding zoals badpakken, visnet en korte tanktops maken een se geweldige EDC-outfits. Vergeet de warme kleding voor de nachtkou niet. Trek altijd de comfortabele schoenen aan waarmee je veel kunt dansen en lopen. De line-up wordt nog bekend gemaakt maar ga er van uit dat elke dj hier wil draaien !!

Zijn jij en je vriend(in)en(nen) klaar voor een TOP feest in de Las Vegas Motor Speedway Arena ?

Vraag dan meteen een offerte aan, want kaarten zijn beperkt beschikbaar.

Deze luxe party trip is inclusief transfer van en naar huis naar de luchthaven, vliegticket(s), transfer van en naar een 5 sterren hotel

Hotel Astoria Sure Hotel Collection By Best Western

Offerte aanvragen