Begeleiding op de luchthaven

Laat u versneld door de check-in, security en paspoort controle begeleiden en voorkom lange wachtrijen op de luchthaven.
U wordt ook geassisteerd bij het boarden en als u wilt is er begeleiding naar het vliegtuig.
Dit kan bij Vertrek, Aankomst of Transfer.

Wij ontmoeten u op een afgesproken plaats in de Vertrek hal. Wij assisteren u met voorrang bij de check-in, security en eventuele doorgang bij de paspoort controle en brengen u naar de gate. Indien van toepassing (tegen betaling en o.b.v. beschikbaarheid) begeleiden wij u naar een Airline Lounge waar u op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald en brengen wij u naar de gate. Bij de gate kunnen wij u assisteren bij het boarden en kunnen wij met u mee lopen naar het vliegtuig.

Prijs t/m 4 personen € 245,-

Bij aankomst wordt u opgewacht door een begeleid(st)er bij de deur van het vliegtuig. Samen loopt u, met voorrang bij de paspoort controle, naar de bagageband. Hier wordt u geassisteerd met uw koffers, eventueel bij de douane, naar de Aankomst hal. Als u dat wilt kunnen wij u verder begeleiden naar een taxi standplaats, bushalte of familie die op u wacht. Tegen meerprijs kunnen wij ook vervoer naar uw (eind)bestemming verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de eindbestemming

De prijs t/m 4 personen € 245,-

Wij heten u welkom u bij de deur van het vliegtuig, vervolgens assisteren wij u met voorrang bij de security en paspoort controle en brengen wij u naar de gate van uw vertrekkende vlucht. Indien van toepassing (tegen betaling en o.b.v. beschikbaarheid) begeleiden wij u naar een Airline Lounge en op het afgesproken tijdstip halen wij u op bij de Airline Lounge en brengen wij u naar de gate. Bij de gate kunnen wij u assisteren bij het boarden en kunnen wij met u mee lopen naar het vliegtuig.

Prijs t/m 4 personen € 245,-

Vul het aanvraag formulier in om begeleiding aan te vragen.
Wil je liever iemand spreken? bel dan met +31 (0) 622759502 of stuur ons een bericht via de WhatsApp button rechts onderin.

Voorwaarden begeleiding in de Terminal;
De begeleiding geldt voor de eerste 2 uur. Bij vertraging en of wijziging van de vertrek-, of aankomsttijd hanteren wij een extra prijs van € 65,- per uur.
Bij annuleringen binnen 72 uur voor aankomst- of vertrek tijd van de vlucht, wordt 25% van de totale prijs in rekening gebracht.
Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst- of vertrek tijd van de vlucht, wordt 50% van de totale prijs in rekening gebracht.
Bij annuleringen binnen 24 uur voor aankomst- of vertrek tijd van de vlucht of bij een ‘No Show’, wordt de volledige prijs in rekening gebracht.
De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen als gevolg van bijvoorbeeld wijzigingen in het btw-tarief.