Baecation is dé romantische vakantie of uitje die een stel onderneemt om hun band te versterken, quality time samen door te brengen en van elkaars gezelschap te genieten. De term Bae staat voor Before Anything Else en cation is de trendy afkorting voor vakantie, kortom Baecation. Baecation betekent heerlijk genieten van en met elkaar in een heerlijk ontspannen sfeer in een mooie omgeving om samen blijvende herinneringen te creëren.

Wij hebben een aantal mooie Baecations uitgezocht waar jullie de mooiste herinneringen kunnen gaan maken. De Baecation is altijd inclusief vervoer van en naar de luchthaven, ook in Nederland. Tegen meerprijs kun je dit nog specialer maken door een persoonlijke begeleiding in de terminal op Schiphol te boeken of via het VIP centre te reizen waar je buiten alle hectiek van de terminal wordt ontvangen, je tijdens het wachten kan genieten van heerlijk eten en drinken en wordt je in een luxe auto naar het vliegtuig gebracht om samen op reis te gaan, op naar een waanzinnig mooie ervaring.

Kan je niet kiezen uit onderstaande aanbiedingen klik hier en vul je wensen in zoals waar je naar toe zou willen (zon zee strand natuur landvoorkeur), wanneer, met wie en natuurlijk niet te vergeten wat je budget is. Op basis van jouw voorkeuren stellen wij een reis samen en krijg je binnen één week 3 aanbiedingen van ons waar je uit kan kiezen. Is het nog niet helemaal wat je wil dan nemen wij telefonisch contact met je op om samen de details door te nemen en zo een reis speciaal op maat voor jullie samen te stellen. Vragen? mail naar baecation@travelasvip.nl of Whatsapp naar 06-31072908 of als je iemand wil spreken bel dan 06-22759502.

Een boeking via TravelAsVIP valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. TravelAsVIP-Kids beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.